spanduk1
spanduk11
spanduk4
spanduk3

Kami Bakal Mastikeun Anjeun Salawasna Meunangkeun Hasil Pangsaéna.

Jieun nilai maksimum pikeun konsuménGO

Wuxi Chaoqiang Weiye Technology Co., Ltd. nyaéta perusahaan téknologi luhur anu aya di Kacamatan Xinwu, Wuxi, fokus dina R&D sareng produksi produk pendukung laser, nyayogikeun téknologi anu saé sareng alat optik anu berkualitas tinggi.Cai mibanda sababaraha téknologi dipaténkeun ngarah jeung produk.Geus loba dipaké dina loba widang kayaning motong laser, las, jeung sajabana, nyadiakeun konsumén jeung produk kualitas luhur, gancang ngabales kabutuhan customer, nyadiakeun layanan éféktif, sarta narékahan pikeun ngawangun hiji brand bebas luhur domestik.

bg (2)

ngajalajah jasa utama urang

Urang fokus dina R&D jeung produksi alat laser ngarojong produk, nyadiakeun téhnologi luhung jeung alat optik kualitas luhur.

Inti Nilai
Nyaéta Pikeun Nyiptakeun Nilai

  • nilai urang
  • Bantosan Téknis
  • Palayanan

Wuxi Chaoqiang Weiye Technology Co., Ltd. nyaéta perusahaan téknologi tinggi anu aya di mesin Photoelectric Industrial Park jalan Hongshan.

Éta museurkeun kana R&D sareng produksi produk peralatan laser, nyayogikeun solusi hardware las laser serat optik kualitas luhur, sareng gaduh sababaraha téknologi anu dipaténkeun.

service_img

kami bakal mastikeun anjeun salawasna meunang
hasil pangalusna.

  • Kasalametan

    Kasalametan

    Sistem ngawaskeun kaamanan sacara mandiri, Setel sababaraha alarm kaamanan pikeun ngajantenkeun alatna aman sareng stabil.
  • Husus

    Husus

    Langkung laser ngarojong R&D pangalaman.Tukang ngaput dijieun kinerja husus sarta solusi sistem las.
  • Efisiensi Tinggi

    Efisiensi Tinggi

    Kauntungan sareng biaya las maksimal, teu aya bahan konsumsi, konservasi énergi sareng perlindungan lingkungan.Ukuran leutik, beurat torek, operasi fléksibel tur operasi basajan.Produkna modular sareng gampang digentos.
  • Kualitas

    Kualitas

    Tim R&D profésional pikeun ngalayanan anjeun.Sistem las dikembangkeun diri, panalungtikan sareng pamekaran multi-dimensi, Alat-alat pendukung anu aya hubunganana ti motong ka las.

Industri Aplikasi

naon nyarita jalma

  • <span>Rojongan Téknis</span> <span>Chen XuYi</span>
    Chen XuYiBantosan Téknis
    Email: chenxuyi@gefasstsuplaser.com;
    Telepon: 8615261562363
  • <span>Lyric Chen</span> <span>Oversea Penjualan</span>
    Lirik ChenPenjualan Luar Negeri
    Email:  info@gefasstsuplaser.com;
    Telepon: 8618206193126

Inquiry pikeun pricelist

Kusabab ngadegna, pabrik urang geus ngembangkeun produk kelas dunya munggaran kalayan adhering prinsip kualitas munggaran.produk urang geus miboga reputasi alus teuing di industri jeung berharga trusty diantara konsumén anyar jeung heubeul.

ngalebetkeun ayeuna

beja panganyarna & blog

nempo leuwih
  • Wangunan tim |Coagulating kakuatan ngumpulkeun haté, leungeun dina leungeun, nyieun cemerlang!

    Hawa alus kota Liyang salawasna ngajadikeun jalma ngahargaan.Balik deui ka Seungit Hills, euweuh daun beureum herang, euweuh salju bodas, seungit Hills kawas kageulisan off makeup, polos beungeut ka langit, tapi tetep geulis.Kagiatan ieu dibagi jadi "tim impian" (...
    maca deui
  • Nilai rujukan prosés

    Tuturkeun prinsip ieu nalika las 1.The kandel piring, nu kandel kawat las; nu gede kakuatan, jeung nu laun kawat nyoco speed 2.The handap kakuatan, nu whiter permukaan las.The gede kakuatan, kelim weld bakal robah tina warna ka hideung, sarta single-sid ...
    maca deui
  • Mangpaat karyawan usum panas Wuxi Super Laser

    Mimitian OF AUTUMN approaching, Dina raraga masihan pagawe a cool, hayu dulur méakkeun gugur nyaman, parusahaan taliti disiapkeun anggur jeung peaches sateuacanna for everyone, pikeun minuhan lampu tiis panén gugur.Dina soré 8 Agustus, distribusi diayakeun ku Business man...
    maca deui
  • Wuxi Super Laser Téhnologi Co., ltd Seuneu Bor

    Usum panas mangrupikeun usum seuneu, supados sacara serius ngalaksanakeun ukuran pencegahan kacilakaan seuneu perusahaan, ningkatkeun kasadaran kaamanan seuneu sadaya staf, ngaleungitkeun bahaya anu disumputkeun kaamanan seuneu, ngaminimalkeun karugian, pikeun mastikeun produksi anu aman.Nguatkeun pagawéan darurat kacilakaan kaamanan seuneu kuring, hayu sadayana ...
    maca deui
  • 图片13

    Prosés: beberesih sareng prosés switching tilu-dina-hiji

    Ngalihkeun program beberesih: Ngaliwatan tombol togél di pojok katuhu luhur halaman bumi, anjeun tiasa ngalihkeun program, istirahat sareng balikan deui.Ganti eunteung fokus anu cocog: Anjeun tiasa langsung nganggo lensa fokus tina F150 anu dilas (lebar beberesih 20mm) atanapi ngagentos fokus beberesih F400 ...
    maca deui